"Kültür ve Sanat Kulübü" tarafından organize edilen "Öğrenci Seminerleri" devam etmektedir.
Akademik olarak ilgili olduğu bir bilim dalında  kendini geliştirmek için  fakültede alanın hocalarıyla irtibata geçerek tavsiye edilen bir konuda araştırma yapan öğrenciler,   "Öğrenci Seminerleri" etkinliğine başvuruda bulunup  Yrd.Doç.Dr. Fatma Çakmak Hocamız moderatörlügünde fakülte hocalarının ve öğrencilerinin de katılımına açık  sunumlar  gerçekleştiriyorlar.Bu kapsamda
İlk olarak  "Sosyal Medya Kullanım Alışkanlıkları ve  Dijitalleşme Kültürü" konulu seminer fakülte öğrencilerinden    Sümeyye ORHAN  ve Dilara  KÜRKÇÜ tarafından gerçekleştirildi.

Seminerlerden ikincisi ise    "Kudüs  ve Mescid-i Aksa "  temasıyla Seyyid Muhammed  YAVUZ , Mücahid YILMAZ  ve Fatih AKYOLCU tarafından sunulurken ; son olarak da    "Bediüzzaman'ın Düşüncesinde Gençlik " konusuyla Şeyma BASKAK  tarafından gerçekleştirilen öğrenci seminerleriyle etkinliğe devam edildi. Öğrenciler tarafından gerçekleştirilen seminerler farklı konu ve sunumlarla devam edecek.