Fakültemiz mezunları, dekanlığımızın öncülüğünde ve mezunlarımızdan Ahmet İzol Bey ile Esma İpek Hanım’ın katkılarıyla 30 Ocak Perşembe günü saat 10:30’da bir araya gelerek hem hasret giderdiler hem de eski hocalarıyla öğrencilik yıllarını yad ettiler. Sunuculuğunu fakültemiz hocalarından Doç. Dr.  Mahmut Öztürk’ün yaptığı toplantının açılış konuşmasında dekanımız Prof. Dr. Celil Abuzar, ilki gerçekleştirilen mezunlar buluşmasının bundan sonra daha düzenli ve sistematik bir tarzda gerçekleştirilebilmesi için bir mezunlar derneği kurulması gerektiğini ve bu amaçla gerekli çalışmalara başlandığını ve dernek için yer arandığını belirterek bir sonraki buluşmanın gelecek Eylül ayında planlandığını ifade etti. Daha sonra hocalarımızdan Dr. Öğr. Üyesi Vehbi Şahinalp, dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi M. Cüneyt Gökçe ile kısa bir süre önce fakültemizden ayrılarak Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde göreve başlayan Prof. Dr. Yusuf Ziya Keskin birer konuşma yaparak bu tür toplantıların önemine değindiler. Ayrıca mezunlarımızdan Ahmet İzol, Murat Kaya, Hacer Saçaklı ve Mevlüt Hudud da söz aldı ve bu buluşma nedeniyle duydukları heyecanı, yaşadıkları mutluluğu dile getirdiler. Buluşma, öğle yemeği ardından son buldu.