Şanlıurfa Hatice Kübra Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri Fakültemizi ziyaret ettiler. Matematik öğretmeni Ali Kırnaz da öğrencilere bu ziyarette eşlik ettiler. Fakültemizi gezen öğrenciler, daha sonra bazı hocalarımız ve idaremizden fakültemiz hakkında bilgi aldılar. Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr. Ömer Sabuncu Hocamız, öğrencilere fakültemizi tercih ettikleri taktirde kendilerini nasıl bir ortamın beklediğini ve fakülte bitiminde elde edebilecekleri iş konularında bilgi verdi. Öğrenciler sonrasında ise Fakültemizden ayrıldılar. Bizleri ziyaretleriyle mutlu eden öğrencilerimize ve hocamıza teşekkür ederken Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak Şanlıurfa'daki bütün imam-hatip ortaokul ve liselerini beklediğimizi ifade etmek isteriz.