Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından “Şiirler ve Ezgilerle Çanakkale, Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı” programı Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Doç. Dr. Hüseyin AKPINAR ve ekibinin ön planda olduğu programda Çanakkale, Mehmet Akif Ersoy konulu Türk Tasavvuf Müziğinin seçkin örnekleri ile Çanakkale Şehitleri ve Mehmet Akif Ersoy yâd edildi. Milli İrade Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin de şiirleri ile katkıda bulunduğu programa Şanlıurfa Fen Lisesi, Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ayşe Hümeyra İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri de katıldılar. Duygusal anların yaşandığı program öğrencilerimizin ve tüm katılanların takdirini kazandı. Şehitler için yapılan dua ile programa sona erdi.