ÜÇ DİLDE KARDEŞLİK KONFERANSI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 

Kardeşlik iklimine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulan bu dönemde kardeşlik kavramı üç dilde; türkçe, kürtçe ve arapça olarak anlatıldı.

"Harran Üniversitesi  İlahiyat Fakültesi" ve "Harran Üniversitesi  Dil ve Medeniyet Kulübü"nün ortaklaşa düzenlediği  "Üç Dilde Kardeşlik Konferansı"na öğrenciler, yoğun bir katılım gösterdiler. 

Program, Kuran tilaveti ile başlayıp ardından kulüp üyelerinin hazırlamış olduğu Kardeşlik temalı "Hepimiz Kardeşiz" isimli kısa filmle devam etti.

Kısa filmin ardından konuşmalarını yapmak için sahneye çıkan Mardin Artuklu Üniversitesi öğretim üyesi Doç.Dr.Mehmet Akbaş; Kürtçe , Harran Üniversitesi öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Huzeyfe el-Hatib; Arapça, Yrd.Doç.Dr. Ömer Sabuncu; Türkçe konuştu.

Konuşmalarında Kardeşlik kavramına derinlemesine değinen hocalarımız, anlattıkları anektodlarla izleyicileri duygulandırdılar. 
 
Dinleyicilere Program çıkışında Kardeşlikle alakalı sözlerin bulunduğu kitap ayracı dağıtıldı. 

Programda emeği geçen tüm hocalarımıza, programın hazırlanmasına katkı sunan "Dil ve Medeniyet Kulübü"ne  ve programa katılan öğrenci kardeşlerimize teşekkür ederiz.

 
                         

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

 

ACİL DURUM TELEFONLARI

Acil Durum 7/24: 0533 156 97 26
Osmanbey Nizamiye: 0414 318 36 47