"Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince geçtiğimiz yıl başlatılan  "Değerler Eğitimi" eksenli gönüllülük projemiz bu yıl da devam ediyor. İlahiyat Fakültesi "Kültür Sanat Kulübü" öğrencileri olarak danışman hocalarımızın rehberliğinde, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından önceden belirlenen okullara tasnif edilmiş gruplar halinde haftalık düzenli ziyaretler gerçekleştirip ilkokul ve ortaokul düzeyindeki öğrencilerin dini, toplumsal ve ahlaki değerleri kazanımlarını amaçlayan eğitim süreçlerine gönüllü olarak çeşitli program, etkinlik ve materyallerle destek vermeye çalışıyoruz. Toplumsal değerlerini içselleştirmiş, bilinçli ve ufuk sahibi bireyler olarak yetişme konusunda gönüllü olarak önce kendimizi eğitip sonra da proje kapsamında ulaştığımız genç kardeşlerimizin yanında olmaya çalışıyoruz."