İlahiyat Fakültemiz Kültür ve Sanat Kulübünün düzenlemiş olduğu  "Minik Ellere Bir Kitapta Sen Uzat" kampanyası ile Harran Üniversitesi  İlahiyat Fakültesi'nde; fakülte hocaları ve öğrencilerinin gösterdiği yoğun ilgiyle birçok kitap toplandı. Toplanan kitaplar   öncelikle yaş düzeylerine göre tasnif edildi. Daha sonra ise tasnif edilen kitaplar kulüp danışman hocaları Doç.Dr. Celil Abuzer , Dr. Öğrt.Üyesi.Fatma Çakmak ve kulüp üyelerinin katılımlarıyla  Şanlıurfa Yakubiye ortaokuluna ulaştırıldı. Kitapların yerine ulaştırıldığı ziyarette okul müdürü,  öğretmenleri ve öğrenciler ile hasbihal edildi. Kulüp üyeleri ve minik öğrenciler buluşmasında samimi ve  renkli görüntüler göze çarptı. Birbirlerinin hikayelerine eğilen öğrenciler paylaşmanın ve küçük adımların  önemini de gözlemlemiş oldular. Ayrıca Kulüp üyeleri ziyaret vesilesiyle,  öğrencilerin farklı biçimlerde de gerçekleştirilecek ve ilgiye olan ihtiyacın giderilmesi konusunda  kitap bağışı gibi onlara destek olacak faaliyetlerin devamına karar vererek bu kapsamdaki kulüp etkinliklerinin  tüm yıla yayılması kararlaştırdılar Harran İlahiyat Fakültesi olarak emeği geçen hocalarımıza ve öğrencilerimize  teşekkürlerimizi sunuyoruz.