Şanlıurfa İl Müftüsü Mehmet TAŞTAN Harran İlahiyat Fakültesi Dekanı, Dekan yardımcılarını ve öğretim üyelerine iade-i ziyarette bulundu.
Yapılan ziyarette İl Müftüsü Mehmet TAŞTAN, Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat AKGÜNDÜZ, Dekan yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi M. Cüneyt GÖKÇE, Dr. Öğr. Üyesi Ömer SABUNCU, öğretim üyesi Doç. Dr. Mahmut ÖZTÜRK ve Fakülte sekreteri Ahmet DAL ile sohbet ederek Şanlıurfa İl Müftülüğü ve Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile birlikte icra edeceği programlar hakkında istişare edildi.
Ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade eden Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat AKGÜNDÜZ ve heyeti, İl Müftüsü Mehmet TAŞTAN’a teşekkür etti.