Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Mehmet Sabri ÇELİK İlahiyat Fakültesini ziyaret etti.  Harran Üniversitesi ve İlahiyat Fakültesinin uzun vadeli hedeflerinin belirlenmesi, belirlenen hedef doğrultusunda AR-GE kapsamında proje tabanlı grup çalışmalarının özendirilmesi koordineli bir şekilde yürütülmesinin önemi üzerinde İlahiyat Fakültesi Yöneticileri ve bölüm başkanları ile fikir alış verişinde bulunan Rektör Prof. Dr. Sayın Çelik, ilahiyat fakültesinin bölgeye büyük katkı sağlayacak bir misyonda olduğunu belirtti. İlahiyat Fakültesi Öğretim elemanlarının yayınlarını yakından inceleyen Rektör Prof. Dr. Sayın Çelik  grup çalışmalarıyla ve özellikle interdisipliner çalışmalarla verimin daha çok artacağını, üniversite yönetimi olarak da bu tür çalışmaları öncelikle destekleyeceklerini sözlerine ekledi.

j