Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisinin yayın kurulu 6 Şubat 2021 Cumartesi günü çevrimiçi olarak fakülte dekanımız Prof. Dr. Celil ABUZAR’ın başkanlığında toplantı. Toplantı yayın kurulu üyelerinden Prof. Dr. Abdulvahap YILDIZ, Prof. Dr. Asım YAPICI, Prof. Dr. Murat AKGÜNDÜZ, Prof. Dr. Ramazan ALTINTAŞ, Prof. Dr. Yusuf Ziya KESKİN, Doç. Dr. Mahmut ÖZTÜRK, Doç. Dr. Ömer SABUNCU, Dr. Öğr. Üyesi Fatma ÇAKMAK ile dergi editörümüz Dr. Öğr. Üyesi Abdullah KARTAL ve dekan yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Cüneyt GÖKÇE’nin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda önemli gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Bu kararlardan özellikle dergi adının Harran İlahiyat Dergisi (Harran Ilahiyat Journal) olarak değiştirilmesi ve makale değerlendirme sürecine ön değerlendirme aşamasının eklenmesi dikkat çekti. Ayrıca toplantıda dergimizin saygın uluslararası indekslere kabulü için gerekli adımların atılması ilke olarak benimsendi.