Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde 10 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 11.15’te yüksek lisans ve doktora tezlerine nasıl proje desteği sağlanabileceği konusu ile ilgili Doç. Dr. Mahmut Öztürk tarafından bir seminer verildi. Seminere fakültemiz öğretim elemanları katıldı. Doç. Dr. Mahmut Öztürk yaptığı sunumda yüksek lisans ve doktora tezlerine üniversitemizce sağlanan proje desteği kapsamında tahsis edilen fonun miktarı, kapsamı, kullanım alanları, süresi, projeye başvuru şartları, sunulması gerekli belgeler, ön hazırlık aşaması, projenin işleyişi ve sonlandırılması hakkında detaylı bilgiler verdi.
Seminere aynı zamanda üniversitemiz BAP İdari Koordinatörü Cenap Alaybeyi de katılarak destek sağladığı ve sorulan teknik ve idari hususlara açıklık getirdi. Katılımcılar seminerin çok verimli geçtiğini ve ufuk açıcı olduğunu belirtti
Bu seminerin fakültemiz öğretim üyelerince yürütülen bütün lisansüstü tezlerin bundan sonra projelendirilmesinin önünü açması temennisiyle Semineri sunan Doç. Dr. Mahmut Öztürk’e ve katkı sunan BAP İdari Koordinatörü Cenap Alaybeyi’ne teşekkür ederiz.



                         

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

 

ACİL DURUM TELEFONLARI

Acil Durum 7/24: 0533 156 97 26
Osmanbey Nizamiye: 0414 318 36 47