Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. M. Cüneyt GÖKÇE Kariyer Günleri çerçevesinde 14 Ocak tarihinde Viranşehir Anadolu İHL -Proje Okulu’nda  “Dinimizi Yaşamada Sünnet-i Seniyenin Rolü: Kişilik kazandırma ve Hedef Belirlemede Rol Model” başlıklı bir konferans verdi. Kur’ân-ı Kerîm’de bütün peygamberlerin rol model şahsiyetler olarak takdim edildiğini söyleyen Gökçe,  Hz. İbrahim ve Hz. Muhammed’in isimlerinin bu bağlamda öne çıktığını söyledi. Sünnet-i Seniyye esas alan sahabe ve diğer din büyüklerimize karşı saygılı olmamız gerektiğine de dikkat çekti. Sadece dini ibadetlerde değil, hayatın her anında ve her alanında Hz. Peygamber’in sünnetine göre yaşayanların dünya hayatında da başarılar elde edebileceğini belirten gökçe, arkadaşlık, komşuluk, iletişim, zaman yönetimi, çalışma ve disiplin gibi akla gelebilecek birey ve toplum yararına olan her şeyde Hz. Muhammed’in hayatından örnekler bulunabileceğini belirtti.  Viranşehir Anadolu İHL yönetici, öğretmen ve öğrencilerinin büyük beğeni ile dinledikleri konferans okul müdürü Abdülkadir YOLCU’nun Doç. Dr. Mehmet Cüneyt GÖKÇE’ye plaket takdim, ile sona erdi.