Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak 2021 yılı içerisinde Fakülte Dekanlığımız, Üniversite içerisinde aktif faaliyet gösteren kulüplerimiz ve Fakülte hocalarımız tarafından yapılan faaliyetler e-bülten halinde yayınlandı.

2021 yılı boyunca Fakülte Dekanlığı ve hocalarımız tarafından üniversite içerisinde öğrencilere ve akademik personele; üniversite dışında ise topluma yönelik sempozyum, konferans, seminer, panel, akademik toplantılar, kurumsal ziyaretler, akademik seminerler, kermesler, kitap toplama kampanyaları, müze ziyaretleri vb. farklı alanlarda faaliyetler gerçekleştirildi. Bununla birlikte fakültemizin bazı hocaları farklı televizyon ve radyo kanallarında çeşitli programlara konuk oldu. 2021 yılı içerisinde yapılan bu faaliyetler e-bülten halinde sayfamızda yayınlanmıştır. e-Bültene ulaşmak için tıklayınız.