Fakültemiz tarafından; öğretim elemanlarımız ile öğrencilerimizin katıldığı bir İftar Programı düzenlendi. 19 Nisan 2022 Salı günü Üniversitemiz Osmanbey Yemekhanesi'nde düzenlenen program 18:00 itibariyle Fakültemiz Öğretim Görevlilerinden Hafız Haşim AKSU'nun okuduğu Kur'ân-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Celil ABUZAR'ın günün anlam ve önemiyle ilgili bir konuşma yaptı. Programda fakülte personeli ve sınıf temsilcilerine Teşekkür Belgeleri takdim edildi. Ayrıca Yüksek Onur ve Onur Belgesi almayı hak kazanan öğrencilerin belgeleri verildi. Bayram havasında geçen program Öğretim Görevlisi Dr. Mustafa HAMURLI'nın iftar duası ve Hafız Haşim AKSU'nun okuduğu Akşam Ezanıyla sona erdi. Akabinde hep birlikte akşam yemeği yenildi.