Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir GÜLLÜOĞLU akademik birimleri ziyaret kapsamında 5 Haziran 2023 Pazartesi günü Rektör Yardımcısı sn. Prof. Dr. Nihat DENEK ile birlikte Fakültemizi ziyaret etti. Fakültemiz Dekanı sn. Prof. Dr. Celil ABUZAR’ın ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasından sonra, Rektör Yardımcısı DENEK sınavlarda dikkat edilmesi gereken hususlara kısaca dikkat çekti. 
Ardından söz alan Rektör GÜLLÜOĞLU, yol haritasını ve hedeflerini Fakültemiz akademik personeliyle birlikte değerlendirdi. Fakültemiz C Blok Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya tüm akademik personelimiz iştirak etti. Rektörümüzün ziyaretinden dolayı hocalarımız tebrik ve teşekkürlerini sundular. Rektörümüz de katkılarından dolayı tüm hocalarımıza teşekkürlerini bildirdi.
Yoğun katılım ve ilgiyle gerçekleşen ziyaretin ardından Rektörümüz,  Fakültemizin Dekanı sn. Prof. Dr. Celil ABUZAR’ın daveti üzerine dekanlığa geçti. Samimi bir ortamda cereyan eden toplantının ardından rektörümüz büyük bir memnuniyetle Fakültemizden ayrıldı.


                         

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

 

ACİL DURUM TELEFONLARI

Acil Durum 7/24: 0533 156 97 26
Osmanbey Nizamiye: 0414 318 36 47