Fakültemiz ve Şanlıurfa İl Müftülüğünün katkılarıyla 20.04.2017 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans salonunda "Hz. Peygamber ve Güven toplumu" konulu sempozyum gerçekleşti. Saat 09.00 da Arş. Gör. M. Haşim Aksu'nun Kur'ân-ı Kerim tilavetiyle başlayan Sempozyum'un selamlama konuşmalarını Dekanımız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Akpunar ve DİB Strateji Daire Başkanı Doç. Dr. Mustafa Sarıbıyık yaptı. Fakültemiz Dekan yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Akpınar ve ekibinin tasavvuf müziği dinletisini sunduğu sempozyum, fakültemizin ve farklı üniversitelerden teşrif eden kıymetli hocalarımızın bildirileriyle dört oturum şeklinde gerçekleştirildi. "Güven Toplumunun Önemi, Güven Toplumu Oluşturmanın İlkeleri, Güven Toplumunun İnşası ve Güven Yönetimi" başlıkları altında gerçekleşen oturumlarda katılımcı akademisyenler,  bildirilerini dinleyicilerin istifadesine sundular.  Saat 18.00'e kadar süren oturumlardan sonra değerlendirme mahiyetinde olan kapanış oturumu Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Keskin'in riyasetinde yapıldı.
Sempozyuma lisans ve lisans üstü öğrenciler, yoğun katılım sağladılar.   Ayrıca fakültemiz tarafından daha önce gerçekleştirilen Kur'ân-ı Kerim Güzel Okuma ve Ezan Güzel Okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödül ve plaket takdimi de izleyiciler huzurunda gerçekleşti. 

Sempozyuma katkı sağlayan değerli hocalarımıza ve bitimine kadar dikkatle dinleyip sempozyuma anlam katan öğrencilere çok teşekkür ederiz.

 
                         

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ-İSTEK-ŞİKAYET BİLGİ TALEBİ)

BOLOGNA

 

ACİL DURUM TELEFONLARI

Acil Durum 7/24: 0533 156 97 26
Osmanbey Nizamiye: 0414 318 36 47