Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi'nin 37. sayısı, yenilenen Editör Kurulunun yoğun çalışmalarıyla 15 Haziran 2017'de yayınlanmıştır. Bu vesileyle dergimizin Ulakbim tarafından izleneceğini ifade eder,gelecek sayımızdan itibaren ise dergimiz ile alakalı köklü değişikliklere imza atacağımızı hatırlatmak isteriz. Hedefimiz dergimizin uluslararası bir seviyede fakültemizi temsil etmesini sağlamaktır. Bu konuda destek olabilecek herkesin fikir ve eleştirilerine açık olduğumuzu belirtmek isteriz.
Dergimizin 37. sayısına ulaşmak için
tıklayınız.

AYET VE HADİS

هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ  لَا يَعْلَمُونَ