Bilindiği gibi Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi, Ulakbim TR Dizin'de taranmak üzere başvurusunu yapmıştı. Dergimizden istenilen kriterleri Editör Kurulumuz yerine getirirken, Ulakbim TR Dizin'den dergimizin takip edildiğini öğrenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ulakbim TR Dizin, ODİS üzerinden yüklediğimiz sayılar ve posta ile gönderdiğimiz basılı yayının ulaşmasının ardından dergimizin eksikliklerini bizlerle paylaştı. İlgilerinden dolayı Ulakbim'e teşekkürlerimizi sunarken, söz konusu eksikliklerin Editör Kurulumuzun 13.07.2017 tarihinde yaptığı toplantısında ele alınarak giderildiğini bildirmek isteriz. 38. sayımızın istenilen kriterlerde yayınlanabilmesi için yoğun çalışmamız devam etmektedir.