Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dergisi Editör Kurulumuz, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Ömer SABUNCU başkanlığında toplandı. Toplantıda dergimizin kaydettiği gelişmeler hakkında istişareler yapıldı. Google Scholar 'da taranmaya başlayan dergimizin  eski sayılardaki makaleler sisteme yüklendi. Dergimizin basılmayan eski sayıları basılıp ilgili yerlere gönderimi yapıldı.Dergimizi uluslararası indexlerde taranması için yapılacak çalışmalar ele alındı.  Araştırmacıların ilahiyat alanında bilimsel, akademik ve özgün çalışmalarını bekliyoruz.

AYET VE HADİS

هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ  لَا يَعْلَمُونَ

"Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu!" (Zümer 9)

مَنْ سَلَكَ طَرِيقًا يَطْلُبُ بِهِ عِلْمًا سَهَّلَ اللَّهُ لَهُ طَرِيقًا إِلَى الجَنَّةِ