Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencilerimiz tarafından aylık olarak çıkarılan Gazete İlahiyat'ın yeni sayısı siz değerli okuyucuların istifade ve beğenilerine sunulmuştur.
Ülkemizin farklı şehirlerinde uzaktan eğitim sürecini de sürdüren kıymetli öğrencilerimiz, geçtiğimiz bu sıkıntılı süreçte zaman ve sağlık gibi nimetlerin farkında olarak dopdolu bir içerikle Gazate İlahiyat'ın yeni sayısını çıkarttılar. Hayatın gerçeklerinden uzaklaşmadan yeni bakış açılarıyla karşımızda olan Gazete İlahiyat ekibine teşekkür ederiz.

Gazete İlahiyat'ın 4. Sayısına ulaşmak ve hemen okumak için
tıklayın
Dergiye online olarak; Gazete İlahiyat'ın sosyal medya hesaplarından ve Harran Üniversitesi ilahiyat fakültesi Web adresinden ulaşabilirsiniz.
Keyifli okumalar

En kısa zamanda siz değerli öğrencilerimizle görüşmek dileğiyle sağlık ve huzurla kalın...