Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Öğretim Görevlisi İdris Tüzün'ün "
Allah'ım! Bana Şükretmeyi ve Namaz Kılmayı Nasip Et" isimli kitabı yayımlandı.
            Yazarın ifadesiyle "Bu kitap namaz kılan, kılmayan herkese faydalı bir kitaptır. Konular namaz kılmayan tembelleri namaza şevklendirecek, namaz kılan fakat gevşek olanları gayrete getirecek, namaz kılan kimselere de kıldıkları namazın ne kadar önemli olduğunu hatırlatacak şekilde hazırlanmıştır."
Kitapta önce şükür konusu üzerinde durulmuştur. Şükrün arkasından namazın ehemmiyeti, niçin namaz kılmamız gerektiği konusu üzerinde durulmuş, fakat namazın nasıl kılınacağı, farzları, vacipleri gibi konular ilmihallerde tafsilatlı olarak anlatıldığı için üzerinde durulmamıştır.
            Bu kitap, namaz kılan veya kılmayan her Müslüman'ın bu kitaptan istifade etmenisi temenni ederiz.
 Kitabın yazarı Sn. İdris Tüzün'e çalışmalarından dolayı teşekkür eder, yeni çalışmalarında kendisine muvaffakiyetler dileriz.