Erasmus+ programı kapsamında, Erasmus Staff Week etkinliği için üniversitemizde temaslarda bulunan Slovakya Trnava Üniversitesi Rektör Vekili  ve Trnava Theology Fakültesi'nin eski dekanı olan Prof. Dr. Milos Lichner 8 Kasım Cuma günü fakültemizde ağırlandı. Prof Lichner, üniversite olarak yaptıkları çalışmalardan, üniversitelerinin Slovakya'daki konumu ve öğrenci ile akademisyenlere sunduğu imkanlarından söz etti. Ayrıca Prof Lichner, fakültemizle çeşitli işbirliği olanaklarının geliştirilmesine açık olduklarını ve Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin gerek öğrenci gerek akademisyenlerini kendi üniversitelerinde görmekten mutluluk duyacaklarını belirtti. Misafir hocamızın Erasmus temalı akademik bir sohbet havasında devam eden sunumu, sorulan bazı sorulara verilen cevaplarla sona erdi.