Hadis Okumaları
Fakültemiz Arş. Gör. Mahmut Sabuncu, Akademik Hadis Okumaları başlığı altında Hadis Tarihi, Usulü, Meseleleri ve Edebiyatına dair öğrencilerimizin genel bir tasavvura sahip olmalarını sağlamayı hedefliyor. Derse devam edecek öğrencilerle bu ders içerisinde çeşitli Türkçe kitap ve makaleler okunacak ve sonrasında ihtisasa yönelik metinler müzakere edilecektir. Hocamıza teşekkür ederiz.

Tasavvuf Okumaları
Fakültemiz Arş. Gör. M. Nurullah Aydın, bir hal ilmi olan tasavvufun en önemli metinlerinden biri olan İmâm Gazzâlî'nin İhyâ'sından okuyacağı bölümlerle talebelerin alana dair önemli bir aşama katetmelerini hedefliyor. Hocamıza teşekkür ederiz.

Kelam Okumaları
Fakültemiz Arş. Gör. Abdulbaki Çiftçi riasetinde düzenlenecek olan derslerde Kelam ilmine dair makaleler okunarak Kelam ilminin gelişim süreci ve mesaili üzerine yoğunlaşılacak ve öğrencilerimizin bu alana dair sağlıklı bir tasavvura sahip olmaları için çalışılacaktır. Hocamıza teşekkür ederiz.