Ramazan ayı başından itibaren İlahiyat Fakültesi Temsilciliğinin Öğrenci Kulüpleri işbirliği ile sürdürdüğü Öğle Arası seminerlerinin 20 Mart Çarşamba günkü konuğu Şanlıurfa İl Müftüsü Sayın Ramazan TOLAN'dı. Sn. Tolan, "Geçmişten Günümüze Ramazan Bilinci" başlıklı sunusunda zaman nimetinin kıymetine değindi. Dinimizde "Merhamet ve Şükür" kavramlarının özel bir yeri olduğunu belirterek merhametli olmayı ve sahip olduğumuz nimetlere şükretmemiz gerektiğini örneklerle açıkladı. Ayrıca konuşmasında Kur'an ve Sünnet kadar bu iki kaynak ışığında şekillenen geleneğimizin de bir o kadar değerli olduğunu belirtti. Büyük bir beğeni ile takip edilen programın ardından  Şanlıurfa TDV KAGEM tarafından temin edilen  kitapların çekilişi yapılarak ismi çıkan öğrencilere kitaplar hediye edildi.